PRISER

Priser &
Implementering

Priser og Implementering
Det er let at komme i gang med Meebook, uanset om en enkelt lærer, en hel skole eller kommune ønsker at benytte læringsplatformen.
KOMMUNEAFTALE

Igennem de sidste fem år har vi implementeret Meebook i mere end 40 kommuner og har opbygget en stor ekspertise inden for institutioners forandringsprocesser. Vi kan således rådgive forvaltningen i kommunen og ledelsen på den enkelte skole omkring implementeringsprocessen. Det betyder, at ledelsen inden opstart i samarbejde med os bliver klædt på til at iværksætte de rette initiativer, og sikrer, at underviserne på de enkelte institutioner tager forandringerne til sig ud fra en synlig merværdi i deres arbejde.

INKLUDERER:
 • Implementeringsstrategi
 • Introduktionskursus for alle ledere
 • Introduktionskursus for hele det pædagogiske personale
 • Efteruddannelse af superbrugere
 • Telefon- og mailsupport
 • Klikguides og videotutorials

 • Udvidede kurser kan tilkøbes
Priser ved kommuneaftale

Skoleåret 2017/2018

Pris pr. elev pr. måned DKK 3,75

Rabat ved aftaler over flere år

Toårig kontraktrabat: 8%

Treårig kontraktrabat: 12%

Firårig kontraktrabat: 15%

Kunden kan til enhver tid opsige en flerårig aftale. Aftalen vil dermed udløbe ved først kommende skoleår gældende pr. 1/8 i det indeværende år. Opsiges flerårige aftaler inden den aftalte aftaleperiodes udløb, skal Kunden imidlertid som godtgørelse for tidlig opsigelse tilbagebetale Meebook et beløb svarende til værdien af den opnåede rabat for flerårige aftaler. (*)

Eksempel:
Har parterne f.eks. indgået en aftale på fire år, og Kunden dermed har modtaget en rabat på 15 % på abonnementsprisen, skal Kunden således betale den opnåede rabat på abonnementet for alle årene indtil aftalens ophør. (*)

* Ved information om detaljerede vilkår for aftaler og opsigelse kontakt venligst Meebook

 

Alle priser er ekskl. moms.

Sådan implementerer I Meebook
 • 1. Meebook - noget for jer?

  "Prøv Meebook med hele skolen eller med en pilotgruppe i 60 dage gratis, og oplev, hvordan Meebook fungerer i praksis på jeres skole. I får adgang alle dele af Meebook, vores kom-i-gang-guides, mail- og telefonsupport."

 • 2. Implementeringsstrategi

  "I dialog med jer tilrettelægger vi implementeringen af meebook og indholdet for det praksisnære kursus, så det passer til jeres skole. "

 • 3. Introkursus

  "Vi afholder et kursus i brugen af Meebook for hele det pædagogiske personale. Deltagerantal op til 50 personer. "

 • 4. Opfølgning

  "Efter 8-10 måneder evaluerer vi i fællesskab og gør status på implementeringen af Meebook på jeres skole. "

Prøv Meebook

Ønsker du at købe adgang til Meebook - indtast da dine informationer her, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: +45 33 11 07 80