Skip til primært indhold
OM MEEBOOK

Læringsplatform &
og elevplansværktøj

til alle undervisningsinstitutioner

Det handler om læring og didaktik - ikke it og teknik
I 2011 smed vi skoletasken over plankeværket, lukkede øjnene og sagde: ”Vi har en mission" - vi vil lave et digitalt undervisningsværktøj, som en ganske almindelig lærer kan finde ud af at bruge, og som giver mening i klasseværelset og på lærerværelset.
Brugeren i fokus

I en travl hverdag, hvor tid er en mangelvare, er det vigtigt, at læringsplatformen er med til at lette og styrke lærernes arbejde og samarbejde. Derfor er Meebook udviklet i samarbejde med nogle af Danmarks bedste undervisere med målet om at skabe et metodefrit og intuitivt værktøj, alle kan finde ud af at bruge.

Platformen er bygget fleksibelt op, så du nemt kan anvende det i det omfang og i den form, der passer til netop din undervisning. Meebook kan bruges som et supplerende værktøj i den daglige forberedelse og undervisning eller som den samlende platform for al undervisningsmateriale.

Din indflydelse på Meebook

Meebook indeholder en lang række funktioner til både undervisere og elever. Men vi ved også, at der opstår nye behov. Meebook er derfor under konstant udvikling, og det er vigtigt for os, at du som bruger får indflydelse på, hvordan det udvikler sig:

  • Som bruger har du mulighed for at komme med forslag til udviklingen eller stemme på andres forslag via vores feedback knap
  • Vi holder dig løbende opdateret her på siden og via vores nyhedsbrev og facebookside
  • Du kan ringe eller skrive til vores support med spørgsmål eller input
SIKKERHED

Vi er alle interesserede i at passe på børnene og de informationer, der bliver delt om dem. Derfor er sikkerhed højeste prioritet for os, og Meebook lever selvfølgelig op til de krav, der stilles til håndtering af personfølsom data.

Se vores sikkerhedspolitik
Implementering

Et vigtigt element i implementeringen af Meebook er ledelsens rolle. Igennem de sidste fem år har vi opbygget en stor ekspertise inden for institutioners forandringsprocesser og kan således rådgive ledelsen på den enkelte skole omkring implementeringsprocessen. Det betyder, at ledelsen inden opstart i samarbejde med os bliver klædt på til at iværksætte de rette initiativer, og sikrer at underviserne på de enkelte institutioner tager forandringerne til sig ud fra en synlig merværdi i deres arbejde. Når ledelsen er klædt på introduceres det pædsgogiske personale til Meebook på et introkursus, der sikrer at alle kommer godt igang med at anvende læringsplatformen. Alle vores konsulenter er undervisere i grundskolen eller på en ungdomsuddannelse og er daglige og erfarne brugere af Meebook.

Fakta
  • Meebook er en danskejet læringsplatform
  • Etableret i 2012
  • Har 25 konsulenter og udviklere ansat
  • Danmarks mest anvendte læringsplatform
  • Implementeret fuldt i mere end 45 kommuner

Hvem er vi

Vores mission er ikke at kæmpe for digitaliseringen generelt. Vi har alle børn, og vi ønsker, at de skal gå i en skole, hvor man taler, synger, tegner og ved, hvordan en lineal føles i hånden. Vores største frygt er at komme ud på en skole om fem år og se alle eleverne sidde og kigge ind i Meebook. Vores vision er at favne de muligheder, it skaber, og med det udvikle et didaktisk værktøj, et samarbejdsværktøj og et værktøj til videndeling, som giver mening for den enkelte lærer og hele tiden forholder sig til den virkelighed, læreren arbejder i. Vores platform skal være et sted, hvor lærere, skoler og kommuner kan bedrive den læring, den undervisning og det samarbejde, som de synes passer bedst.