Skip til primært indhold
PERSONDATAPOLITIK

Data og sikkerhed

Persondatapolitik

Meebook er en 100% danskejet virksomhed, og alle data i platformen hostes i Danmark. 

Meebook er en sikker platform at anvende for undervisere, elever og forældre. Vi sælger naturligvis ikke data opbevaret i Meebook til tredjepart, og vi deler ikke oplysninger, der findes i vores systemer, med tredjeparter. Vi gør kun undtagelser, hvis den dataansvarlige kunde beder os om det, eller hvis vi er forpligtet til at gøre det ifølge lovgivningen.

Meebook tager ikke ejerskab over nogen forbrugerdata i læringsplatformen. Vi opbevarer kun personlige oplysninger så længe, den dataansvarlige kunde beder os om at beholde dem.

Vi følger EU-bekendtgørelsen, og du kan som bruger være tryg ved, at vi overholder GPDR-bestemmelserne. Vi har alle procedurer på plads i forhold til den kommende persondataforordning. 

Vi har uafhængige revisorer til at gennemgå vores databeskyttelsesløsninger og har fået udarbejdet erklæring vedr. datasikkerhed:

  • ISAE 3402 type II erklæring, der dokumenterer, at drift og it-forhold lever op til lovkrav og god it-skik

Begge revisionserklæringer er udarbejdet i samarbejde med PwC.

Hvis du ønsker yderligere viden omkring persondatapolitik eller dine data i platformen, skal du henvende dig til din skole eller den kommunale forvaltning.

Du kan også læse mere her: https://www.eugdpr.org/