Skip til primært indhold
NYHEDER

Følg med i nyheder &
opdateringer fra Meebook

Brugt af mere end 63.000 undervisere og 500.000 elever

Nyt om Meebook
Er du nysgerrig på udviklingen af Meebook, kommende opdateringer, nye kommuner du kan videndele med eller tilbud om efteruddannelse i brugen af Meebook? Så følg med her på vores nyhedssite, hvor vi løbende lægger nyheder om opdateringer, kurser og meget andet op.
12. marts 2020
Meebook under skolekarantænen

Hør Søren Adolph fortælle om, hvordan Meebook understøtter skolerne med at undervise på trods af skolelukninger.

Se videoen her
6. september 2019
Kom og mød os til Skoleledernes Årsmøde

D. 31. oktober og d. 1. november er vi at finde på Skoleledernes Årsmøde i Bella Center København. Kom forbi stand 122 til en kop kaffe, og en snak om Meebook, AULA, implementering eller noget helt fjerde. Vi glæder os til at se jer.

Læs mere om Skoleledernes Årsmøde
5. september 2019
Onlinekurser: Elevplaner i Meebook

Et onlinekursus er for lærere og pædagoger, der har udarbejdet dine årsplaner i Meebook og nu skal i gang med at udarbejde elevplaner. Et webinar er et onlinekursus, hvor man i ro og mag og med en kop kaffe ved siden af sig bliver undervist. Det eneste, du skal bruge, er en computer med internetforbindelse og høretelefoner.

Læs mere om vores kurser her
28. august 2019
Digital Frontrunners 2019

Vi er til digital frontrunners 2019 i altid smukke Vega. Glæder os til en spændende (og varm) dag :-)

Digital Frontrunners 2019
13. august 2019
Meebook på SKI 02.19

Kage skal der til! :-)Vi fejrer, at Meebook er på den nye SKI 02.19-aftale. Det betyder, at alle vores fantastiske kommuner fremover nemt kan købe læringsplatformen over SKI.

1. maj 2019
Konferencen Meebook, AULA og forældrene

Tirsdag 23. april afholdt vi den første af to konferencer for skoleledelser med overskriften "Meebook, AULA og forældrene". Det var en spændende eftermiddag i Vejle med oplæg af blandt andet Maria Ørskov Akselvoll om forælderperspektivet på kommunikationen mellem skole og hjem. Desuden kom vi omkring Meebooks widgets i AULA og ledelse af den forandring, skolerne står overfor.

Vi afholder også konferencen i København fredag 3. maj, og der er stadig ledige pladser. Skriv til mail@meebook.com, hvis du vil vide mere.

14. marts 2019
Digitalt topmøde 2019
Vi er til regeringens digitale topmøde 2019. Meget interessant indslag om, hvor vi skal hen som land, og hvordan digitalisering og etik skal gå hånd i hånd.
11. marts 2019
Ses vi på Læringsfestivalen?
Kig forbi stand 372 i Bella Centeret og få en præsentation af vores widgets, en lakridspibe og en god kop kaffe :-) Vi glæder os til et par gode dage.
8. marts 2019
Politikens undervisningspris
I år uddeles undervisningsprisen for 7. gang. Vi er stolte af at have en af de tidligere vindere siddende på kontoret hver dag og hjælpe jer :-)
Læs artiklen på Politikens hjemmeside
25. februar 2019
Fra underviser til underviser
I denne video kan du møde Eva Munch Skovgren, som er lærer i 8.b på Lindegårdsskolen i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hør Eva fortælle om, hvordan hun og eleverne anvender Meebook i undervisningen.
25. februar 2019
Fra underviser til underviser
I denne video kan du møde Annette Stærup, som er lærer i 6.u på Kornmarkskolen i Hillerød Kommune. Hør Annette fortælle om, hvordan hun bruger Meebook som arbejdsredskab til sin undervisning.
20. februar 2019
Meebook - nu på YouTube
I Meebook laver vi videovejledninger til systemet, inspirationsvideoer fra lærere og klasser, der bruger platformen, og videoer til de nye funktioner i systemet. Du kan abonnere på vores kanal, hvis du ønsker at få besked, når vi har uploadet en ny video.
Se Meebooks YouTube-kanal
6. december 2018
Børsen Gazelle 2018
Ud over at være udnævnt til Gazelle 2018 er vi også stolte over at være vinder inden for det digitale område i Region Hovedstaden. 
Video: Digital vinder Region Hovedstaden
21. november 2018
Smart Country Convention 2018
Vi deltager i disse dage på en messe i Berlin, hvor fokus er på digitalisering af den offentlige sektor i Tyskland.
26. september 2018
Børsen Gazelle 2018
Nogle breve er sjovere at åbne end andre. Vi er stolte over at være udpeget til Gazelleprisen 2018 af Børsen.
25. september 2018
Ses vi på digitaliseringsmessen?

Vi har pakket lakridspiberne og er ved at være klar til at tage afsted til digitaliseringsmessen i Odense. Kom forbi os på stand E11 på torsdag, og hør om Preebook, AULA-widgets eller vores nye ledelseskurser. Håber at se jer til en snak og spiselig tobak:-)

24. september 2018
Fra Meebook til Preebook

Tak til de deltagende kommuner ved vores Preebook-møde i dag. Også en stor tak for alle jeres input til de styrkede pædagogiske læreplaner, overlevering og samarbejde mellem dagtilbud og skole. Vi glæder os til at tage det videre :-)

21. august 2018
Tilmeldingskurser for indskolingslærere

Vi udbyder en række kurser landet over med fokus på anvendelsen af Meebook i indskolingen. Du kan læse mere om kursernes indhold og tilmelding på tilmelding.meebook.com

Tilmeldingskurser for indskolingen
25. juni 2018
De pædagogiske læringscentre og læringsplatformen

Aabenraa Kommune har sat fokus på inddragelse af Meebook i PLC's arbejde. Resultatet er en lang række forløb, der samler ressourcer og og forløb, som lærerne kan hente ned og anvende i deres egen undervisning. Du kan læse mere om Aabenraa Kommunes arbejde og deres tips til, hvordan PLC kan understøtte det pædagogiske arbejde på skolerne, via artiklen her:

6 tips til PLC/PLF-skabt indhold på læringsplatformene
6. juni 2018
Ny video: Meebook i 1. klasse

I denne video kan du møde Pernille Palme, som er lærer i 1. klasse på Fuglsanggårdsskolen i Lyngby-Taarbæk Kommune. Hør Pernille fortælle om, hvordan hun sammen med sit team bruger Meebook til samarbejde, videndeling og som redskab i undervisningen.

2. maj 2018
Velkommen til Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune har valgt at skifte til Meebook. Vi er stolte over, at Danmarks femtestørste kommune har valgt os, og vi glæder os til at hjælpe skolerne godt i gang i den kommende tid :-)

16. april 2018
Til møde i Udenrigsministeriet

Vi har været til et inspirerende møde med svenske SKL Kommentus i Udenrigsministeriet. Det bliver spændende at se, hvad det kan føre med sig :-)

15. marts 2018
Medforfatter på alle forløb i årsplan

Mange af jer har ønsket dette i vores feedbackfunktion, og nu er det muligt at dele alle forløb med en kollega via et enkelt klik. Du kan vælge at dele alle forløb i årsplanen med din kollega, eller du kan vælge at differentiere, hvilke forløb der skal deles, via en undermenu. Tak til bl.a. Dorte, Malene, Anne, Lone, Jenny og alle I andre, der har ønsket denne funktion:-)

2. marts 2018
Gratis materialer til din undervisning

Vi har samlet en række gratis værktøjer til bl.a. trivsel og undervisning, som du kan bruge i planlægningen af din undervisning.

Du finder dem i følgende forløb i ShareIT:
Redskaber til undervisningen - Gratis
Dansk - Redskaber til undervisningen - Gratis
Matematik - Redskaber til undervisningen - Gratis
Engelsk - Redskaber til undervisningen - Gratis
Historie - Redskaber til undervisningen - Gratis
Natur/teknologi - Redskaber til undervisningen - Gratis
Idræt - Redskaber til undervisningen - Gratis
Trivsel - Redskaber til undervisningen - Gratis
Quiz - Redskaber til undervisningen - Gratis

Hvis du synes, der er sider, der mangler i forløbene, er du meget velkommen til at tippe os ved at skrive en kommentar her eller skrive til os på mail@meebook.com

14. DECEMBER 2017
Inspiration til specialskoler

På de skoler, der bruger socialhistorie, efterspørger forældrene ofte elevens socialhistorier. Ved at oprette et forløb i Meebook, der hedder “SOCIALHISTORIER”, har forældrene altid adgang til elevens socialhistorier. Det kan fx hjælpe forældrene til at fastholde den ramme og rutiner, der arbejdes med på skolerne.

Eleven kan fx være med til at bestemme, hvordan billedet øverst i forløbet skal se ud.

Du kan finde inspiration i forløbet “Ideer til socialhistorie - Meebook” i ShareIT.

30. NOVEMBER 2017
Dialog med Danmarks Lærerforening

Tak til Danmarks Lærerforeningfor et godt og konstruktivt møde om fremtiden for læringsplatformene. Vi er glade for, at DLF er opmærksomme på, at læringsplatforme er meget andet end et målstyringsværktøj, og ser frem til det fortsatte gode samarbejde med DLF om læringsplatforme som arbejdsværktøj for lærerne.

9. NOVEMBER 2017
Meebook til møde i Undervisningsministeriet

Tak for et inspirerende møde og god dialog omkring metodefrihed og det fremtidige arbejde med Forenklede Fælles Mål i folkeskolen til Merete Riisager og Undervisningsministeriet. 

9. NOVEMBER 2017
Evaluering af opmærksomhedspunkter

I ShareIT har vi lagt ni forløb, der knytter sig til opmærksomhedspunkterne for børnehaveklassen, dansk og matematik.

Forløbene kan fx anvendes til lærerevaluering af eleverne inden for opmærksomhedspunkterne og lægges ind i elevplanen.

Søg på opmærksomhedspunkter og evt. fag/niveau.

1. AUGUST 2017
NYE OPDATERINGER I MEEBOOK

Der er kommet en masse spændende opdateringer i sommerferien. Du kan nu bl.a. indsætte forløb fra flere fag i en årsplan, oprette gruppeopgaver, hente stamklasser der automatisk opdateres og meget mere.

Du kan se introduktionen til de nye funktioner i videoen nedenfor.

Se introvideo
12. Juni 2017
INSPIRATION TIL INDSKOLINGSFORLØB PÅ EMU

Der er netop afsluttet et større forskningsprojekt omkring anvendelse af digitale læringsplatforme i folkeskolen, og resultaterne blev fremlagt onsdag eftermiddag. Som led i projektet er der udarbejdet en række cases, hvor lærere har udarbejdet forløb i Meebook. Eksemplet nedenfor er et forløb til natur/teknik i indskolingen, som lægger op til undersøgelse og anvender de forskellige muligheder, der ligger i læringsplatformene - i dette tilfælde Meebook. Nede i bunden af siden ligger materialer, som gør det muligt at bygge forløbet selv, og der er videoer, der guider dig igennem processen, både fra elevside og lærerside.

Se casen her
20. MAJ 2017
NYE KURSER - SPECIALSKOLER OG FOKUS PÅ PROGRESSION

Så er der to nye kurser i kursuskataloget; “Meebook som arbejdsværktøj i specialtilbud” og “Fra faglige mål til progression”. Kontakt os endelig på mt@meebook.com, hvis I har spørgsmål.

Mere info om kurserne her
14. MAJ 2017
TO NYE KOMMUNER

Velkommen til Sønderborg og Nyborg Kommune, som nu har valgt at flytte over på Meebook. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at I bliver glade for jeres valg af Meebook som læringsplatform i jeres daglige arbejde på skolerne.

31 MARTS 2017
NYT I MEEBOOK: KOPIER ÅRSPLAN

Det varer ikke længe, før det er tid til at begynde på planlægningen af næste skoleår. Mange af jer har ønsket, at man kunne kopiere en hel årsplan, og funktionen er nu klar. Klik på din årsplan og vælg "Kopier". Desuden er det nu muligt at flytte, forlænge eller forkorte forløb i årsplanen ved at bruge drag'n'drop. Ligeledes en funktion, som mange af jer har efterspurgt.

4. MARTS 2O17
VELKOMMEN TIL ASSENS KOMMUNE

Hjertelig velkommen til Assens Kommune, som har valgt af flytte over på Meebook med deres forløb fra en anden platform. Overførslen gik nemt og var naturligvis uden beregning ;-). Vi glæder os til at starte implementering hos jer med det samme. På gensyn.

10. FEBRUAR 2017
VELKOMMEN TIL FANØ OG KØBENHAVNS KOMMUNE

Så har smukke Fanø og vores allesammens København valgt Meebook som deres fremtidige læringsplatform. Vi glæder os til færgeturene og cykelturene, når vi skal ud og sikre en god implementering af Danmarks mest brugte læringsplatform :-)

31. JANUAR 2017
PERSONDATAPOLITIK OG CERTIFICERINGER

Meebook sidder lige nu sammen med PWC og færdiggør materialet til udarbejdelse af revisionserklæringer som dokumentation for, at vi overholder krav til håndtering af personfølsom data mv. Der udarbejdes følgende to erklæringer: - ISAE 3000-erklæring vedr. håndtering af personfølsom data, herunder persondatapolitik - ISAE 3402-erklæring, der dokumenterer, at drift og it-forhold lever op til lovkrav og god it-skik. Når materialet er færdiggjort, vil det blive udsendt til alle kunder. Med venlig hilsen Meebookteamet

5. JANUAR 2017
VELKOMMEN TIL FIRE NYE KOMMUNER

Hjertelig velkommen til kommunerne Guldborgsund, Middelfart, Billund og Albertslund. Vi glæder os til at implementere Meebook hos jer i løbet af de næste måneder :-)

22 DECEMBER 2016
GOD JUL TIL ALLE

Så blev det endelig juleferie. Fra Meebook vil vi gerne ønske jer alle en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår. Vi håber, I får nogle dejlige og afslappende juledage.

13. DECEMBER 2016
INVITATION TIL DE FRIE GRUNDSKOLER

INVITATION til konference for DE FRIE GRUNDSKOLER. Kom til Meebookkonference i Odense 28 februar, og hør om læringsplatformen til planlægning, videndeling og forældresamarbejde.

Se invitationen her
16. NOVEMBER 2016
VELKOMMEN TIL SYV NYE KOMMUNER

Syv nye kommuner har valgt Meebook som deres læringsplatform den seneste måned :-) Vi er glade og stolte og glæder os til at igangsætte implementeringen i ”gæt hvilken” kommune lige om lidt...?

15. NOVEMBER 2016
NYT KURSUSKATALOG

Pædagogsamarbejde, elevplaner eller PLC? I 2017 udbyder Meebook en række af kurser til at hjælpe skolerne videre inden for nogle af de områder, der ikke altid får det første fokus i implementeringen af en læringsplatform. Kontakt os på mt@meebook.com, hvis I har spørgsmål :-)

Kig med i vores nye kursuskatalog her
14. OKTOBER 2016
NYE OPDATERINGER PÅ VEJ

Så står efterårsferien for døren, og vi har planlagt en stor opdatering af Meebook, mens I nyder ferien. I næste uge kommer vores nye elevplaner, udviklet på baggrund af de ønsker og input, vi har fået fra jer. Vi glæder os meget til at vise jer den... og så er der også nyt omkring den længe ventede licens-integration til forlagsmaterialer, som nu er mulig via STIL’s services og gør det muligt for os at lave den optimale integration til alle forlag. Mere om det snart. Rigtig god efterårsferie :-)

6. OKTOBER 2016
KONFERENCE FOR LEDERE

Kom til konferencen 'Ledelsen - nøglen til den gode forandringsproces' den 6. december på Arbejdermuseet i København og oplev professor i filosofi, Vincent F. Hendricks, it-vejleder og PD i medier og kommunikation, Pia Bajlum, og tidligere skoleleder, Søren Güllich, når de sætter skarpt fokus på skoleledelsens udfordringer i en organisatorisk forandringsproces.

21. SEPTEMBER 2016
UNI-LOGIN TIL FORÆLDRE

Nyt om, hvornår vi kan tilbyde, at forældre kan logge ind med UNI-login på Meebook. Vi glæder os :-)

Læs mere her
14. SEPTEMBER 2016
BRUG FOR HJÆLP TIL MEEBOOK?

Vi har netop lagt sidste hånd på en supportside, der rummer klik-guides og tutorials til funktionerne i Meebook. Vi håber, I kan få glæde af den :-)

I finder siden her
27. JUNI 2016
VELKOMMEN TIL 3 NYE KOMMUNER

Velkommen til Lemvig, Høje-Taastrup og Ringkøbing-Skjern Kommune der nu har valgt Meebook som læringsplatform. Vi glæder os til at få jer godt igang :)

27. MAJ 2016
VELKOMMEN TIL FIRE NYE KOMMUNER

Vi er meget stolte af, at Kolding, Kalundborg, Greve og Fredericia Kommune nu har valgt Meebook som deres fremtidige læringsplatform i det daglige arbejde med elevernes læring i samtlige skoler for alle lærere, elever og forældre. Flere steder er implementeringskurserne allerede i kalenderen, og vi glæder os til at sikre at I kommer godt i gang :-)

15. APRIL 2016
VELKOMMEN TIL 4 NYE KOMMUNER

Varde, Slagelse, Ishøj og Rebild har valgt Meebook som skolernes læringsplatform. Vi glæder os meget til at igangsætte implementeringen og hjælpe jer godt i gang :)

1. MARTS 2016
VELKOMMEN TIL 2 NYE KOMMUNER

Velkommen til kommunerne Holstebro og Solrød som i denne uge har valgt Meebook som læringsplatform. Vi glæder os helt vildt til at hjælpe alle jeres lærere, elever, forældre og ledere godt i gang på Meebook i løbet af de næste par måneder :)

6. JANUAR 2016
UDVIKLING I 2016

Det bliver et godt nytår! Vi elsker at udvikle og vi har allerede sat en masse spændende opgaver i kalenderen for 2016. Hermed lidt af det vi udvikler frem mod sommerferien: - En helt ny type kollaborative elevplaner der gør det lettere at give forældre og elever indblik og overblik. - Ny version af vores ledelsescockpit, med betydelig mere dynamisk information. - Implementering af de mange gode tiltag fra brugerportalsinitiativets nye kravspecifikation. - To store konferencer for superbrugere fra alle skoler i Meebook-kommunerne. - Helt nyt forside dashboard til lærere og designoptimeringer af elevinterface. - Dertil kommer at vi i år planlægger at udrulle en række tiltag som vi forventer vil sætte nye standarder for læringsplatformens understøttelse af læring og samarbejde. Vi glæder os til at udfolde indholdet af disse i takt med at de offentliggøres. I januar har vi budt fem nye instruktører velkommen, og vi udvider yderligere frem mod sommeren, så vi er klar til de store implementeringsuger før og efter sommerferien. Godt nytår til alle. Vi glæder os til at møde jer ude på skolerne henover foråret.

23. DECEMBER 2015
TAK FOR I ÅR

Tusind tak for et helt fantastisk år og velkommen til de mange nye kommuner. Vi er så stolte over at den læringsplatform flest kommuner har valgt, og vi glæder os til samarbejdet og til at lancere nye funktioner til jer i det nye år.

Hermed lidt tal fra året:

- Elever har afleveret 2.154.466 opgaver - Lærere har skrevet 168.889 læringsmål - Lærere har lavet 112.431 forløb - Vi har efteruddannet 5.321 lærere siden sommerferien

29. APRIL 2015
NY INTEGRATION MED GOOGLE OG OFFICE 365

Vi er ved at implementere Google værktøjer og Microsoft Office 365 endnu tættere i Meebook. Vi vil gøre det endnu nemmere for lærere og elever at bruge disse fantastiske værktøjer til samarbejde, opgaveafleveringer og meget mere. Det vil være en stor hjælp, hvis I vil bidrage med forslag og ønsker til hvor det vil lette jeres arbejdsgange i Meebook, så vil vi gøre hvad vi kan for at implementere det. Skriv meget gerne jeres ønsker til support@meebook.com På forhånd tak :-)

21. APRIL 2015
PÅ SKOLEMESSEN I ÅRHUS

Vi er på skolemessen i Århus de næste 2 dage.

Kom forbi stand 43 og få en præsentation af vores værktøj til elevplaner, det kommende årsplansværktøj eller bare til en stor håndfuld skolekridt.

Vi glæder os til at se dig :-)

16. APRIL 2015
NYT I MEEBOOK - ÅRSPLAN

Vi er i fuld gang med at implementere årsplaner i Meebook. Herefter kan du udarbejde årsplaner bestående af Meebookforløb, faglige mål og andre aktiviteter indsat direkte i planen. I kan samarbejde flere lærere om en årsplan, nemt se en oversigt over hvilke mål, der arbejdes med i årets løb og hvilke mål, der ikke er arbejdet med endnu. Se hvordan det bliver i videoen her -

1. AUGUST 2017
NYE OPDATERINGER I MEEBOOK

Der er kommet en masse spændende opdateringer i sommerferien. Du kan nu bl.a. indsætte forløb fra flere fag i en årsplan, oprette gruppeopgaver, hente stamklasser der automatisk opdateres og meget mere.

Du kan se introduktionen til de nye funktioner i videoen til højre.

10. MARTS 2015
NYT I MEEBOOK - ELEVPLAN

I januar kom der elevplanværktøj i Meebook, og vores mål har været at gøre arbejdet med elevplaner til en nem og naturlig del af det der sker i klasseværelset. Det daglige arbejde med eleverne, deres læringsmål, opgaver, faglige mål og lærernoter hentes direkte ind i elevplanen, så du kan bruge tiden på at skrive status og opfølgning. Der lanceres løbende nye funktioner til værktøjet, også i denne uge kommer der nye features :-)

Find det under “Hold” eller se videoen her. God fornøjelse :-)

(Elevplaner er en del af Meebook, og der er ingen ekstra omkostninger ved at tage det i brug)

4. MARTS 2015
MØD MEEBOOK PÅ DANMARKS LÆRINGSFESTIVAL

I dag er vi på Danmarks Læringsfestival i Bella Centeret. Udover vores dynamiske elevplansværktøj har vi som noget nyt lavet en Windows 8 app i samarbejde med Microsoft, som ligger i Windows Store. Kom forbi stand 54, hvor vi bl.a. viser, hvordan Meebook virker på en Surface Pro. Håber vi ses :-)

Bliv opdateret med nyt på sociale medier