Sådan kommer du i gang

Som enkelt underviser
Du kan som underviser prøve Meebook i din undervisning og oprette dig gratis som frontløber. I 60 dage kan du prøve Meebook og dele forløb med op til 90 elever. Du kan eventuelt tilmelde dig vores nyhedsbrev og få direkte besked, når du kan oprette dig som frontløber.

Som underviser sammensætter du dine undervisningsforløb på en computer gennem internet browseren (fx Explorer, Firefox, Safari). Derfor kræver Meebook ingen installation på din computer, og du skal ikke en tur ned forbi IT administratoren for at komme i gang. Du opretter også nemt selv dine elever i systemet, og så er du klar til at undervise. Har dine elever uni-login kan dette også bruges.

Hvad skal eleverne?
Dine elever installerer den gratis applikation på deres iPad eller logger ind på deres computer eller andre tablets gennem browseren.

Applikationen kan findes på iTunes her. Da systemet bygger på login, behøver dine elever ikke have en personlig computer eller iPad. De kan også logge på hjemmefra og arbejde der.

Som skole
Ønsker I at bruge Meebook som en skole, kan vi koble jer på uni-login, og I er klar til at starte.
Det er muligt at tilkøbe et pædagogisk og praktisk introduktionskursus, hvor I som undervisere kan få inspiration og praktiske informationer om brugen af Meebook.

Som kommune
Som ved en skoleoprettelse, kan alt brugerdata og login informationer loades ind i Meebook, og det vil ikke kræve installation hos jer eller hos underviserne.

  • Telefonsupport
  • Kursus udbydes til undervisere og relevante medarbejdere i kommunen

Løsningen kan også skræddersyes, hvis I skulle have specielle behov eller ønsker.

Kontakt os her for en præsentation allerede nu.
Du kan følge os på Facebook og være med til at komme med input og ønsker.

Meebook har været i handlen siden juni 2012