Læringsplatform til
Gymnasier og HF

Det skal handle om didaktik ikke teknik

Meebook på ungdomsuddannelserne
Velkommen til denne Meebook præsentation, hvor vi har samlet et udvalg af film og information om Meebook.
Hvad er Meebook?

Meebook er Danmarks mest anvendte læringsplatform med over 300.000 elever og 30.000 lærere tilknyttet.

Gennem de sidste fem år har Meebook udviklet sig til et komplet didaktisk værktøj til lærere og elever, der sikrer overblik over elevernes faglige progression, undervisningsforløb, opgaver og ikke mindst videndelingen mellem underviserne på jeres ungdomsuddannelse. Meebook binder digitale elementer som forlagsmateriale, lærernoter, opgaver, Google dokumenter, videoer, fagenes mål og meget mere, sammen i overskuelige undervisningsforløb, der let distribueres til og fra lærer og elev.

Platformen er bygget fleksibelt op, så du nemt kan anvende det i det omfang og i den form, der passer til netop din undervisning. Meebook kan bruges som et supplerende værktøj i den daglige undervisning eller som den samlende platform for alt undervisningsmateriale.

Meebook er:
 • Planlægning af undervisningsforløb
 • Distribution af materiale, opgaver, læringsmål m.m.
 • Videndeling mellem lærere og skoler
 • Evaluering af elevers arbejde og mål
Cloudbaseret
Meebook virker på alle platforme

Meebook fungerer både på computer og tablet, da dette er et konkret behov i undervisningen, og samtidig gør det let for elever og lærere, at integrere Meebook i deres hverdag. Elevens arbejde, noter, opgaver, progression mm er gemt sikkert og lovligt hos os i skyen og I har sikkerhed for at elevens altid kan finde sine ting.

Elevernes faglige overblik
Fra studieplan til standpunktskarakter

Arbejdet med standpunkts- og årskarakterer er ofte en tidskrævende og til tider uoverskuelig proces. Dette skyldes at evalueringen af eleverne ud fra fagenes mål ofte er besværlig uklar for mange undervisere. Med Meebook har via re-tænkt dette aspekt, og hjælper undreviseren til en forståelse af, hvorledes man kan bruge sin årsplanlægning til at lette arbejdet med standpunktskarakterer og samtidig give give eleverne et kontinuerligt indblik i deres faglige standpunkt og udvikling henover året.

INSTITUTIONSLICENS
PRISER: ELEV / MÅNED
5 kr. per elev / måned (under 400 elever)

4 kr. per elev / måned (over 400 elever)


Meebook er en metodefri og brugervenlig læringsplatform udviklet til at passe ind i mange forskellige skolers kulturer og strukturer.

I får adgang til alle dele af læringsplatformen, men I bestemmer selv, hvilke dele I ønsker at bruge og hvordan.

OPSTARTSPAKKE
8.500 KR.*
(*engangsbeløb)
 • Implementeringsstrategi
 • Introkursus for hele det pædagogiske personale
 • Opfølgening
 • Telefon- og mailsupport
 • Klikguides og videotutorials
   

Ekstra kurser kan tilkøbes

Kontakt os

Vil du booke et kursus, har du brug for hjælp til brugen af Meebook, eller har du spørgsmål til os? Så udfyld nedenstående formular, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.